Funghi Portobello ripieni
8 portobello's
4 el paneermeel
4 eetlepels Parmigiano Reggiano
1 ei
1 teentje knoflook
1 bosje peterselie
Extra vergine olijfolie
zout
zwarte peper
4 el paneermeel
4 eetlepels Parmigiano Reggiano
1 ei
1 teentje knoflook
1 bosje peterselie
Extra vergine olijfolie
zout
zwarte peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
De doe Parmigiano, de paneermeel, het ei, de fijngesneden knoflook en de fijngesneden peterselie in een kom. Meng alles goed.
Doe wat olijfolie op de bakplaat.
Maak de porotbello's goed schoon. Breng olijfolie aan op de bovenkant en besprenkel met wat zout.
Besprenkel de binnenkant met olie en wat zout en verdeel het mengsel in de portobello's. Besprenkel met wat olijfolie.
Bak het ongeveer 20 minuten in de oven.
De doe Parmigiano, de paneermeel, het ei, de fijngesneden knoflook en de fijngesneden peterselie in een kom. Meng alles goed.
Doe wat olijfolie op de bakplaat.
Maak de porotbello's goed schoon. Breng olijfolie aan op de bovenkant en besprenkel met wat zout.
Besprenkel de binnenkant met olie en wat zout en verdeel het mengsel in de portobello's. Besprenkel met wat olijfolie.
Bak het ongeveer 20 minuten in de oven.
Reacties
Een reactie posten